CODA ENERGY LI-ION BATTERIJEN
24V – 48V – 80V

Volledig compatibel met heftrucks met 4PzS-, 5PzS- en 6PzS-batterijen

De CODA Energy Li-ion batterij is dé vervanging voor 4PzS-, 5PzS- en 6PzS-batterijen en voldoen aan de vereisten van
de DIN-norm.

Boost in productiviteit door mogelijkheid tot tussentijds laden

Tijdens de lunchpauze is uw CODA Energy Li-ion batterij weer voor 50% bij geladen. De CODA Energy Li-ion batterij heeft namelijk een mega snelle laadtijd en tussentijds opladen is geen probleem. We leveren de batterij inclusief hoogfrequent oplader en display.

Status batterij altijd in beeld met behulp van bijgeleverde display

Bij de CODA Energy Li-ion batterij wordt een display geleverd die in de cabine van de heftruck wordt gemonteerd. Op dit display kunt u op elk gewenst moment de status van de batterij aflezen. Tevens attendeert het akoestisch signaal de bestuurder erop wanneer de batterij bijna leeg is.

Lange levensduur en
géén onderhoudskosten

De CODA Energy Li-ion batterij heeft een lange levensduur, dankzij de Li-ion technologie. De levensduur is hierdoor drie keer groter dan die van loodzuur batterijen. De batterij is volledig onderhoudsvrij en heeft daardoor geen onderhoudskosten.

Door het tussentijds kunnen opladen en de snelle oplaadtijd is het mogelijk om met één accu de gehele dag te werken, zodat wisselbatterijen niet meer nodig zijn. Het bijvullen van demi-water behoort dan ook tot de verleden tijd!

BMS-systeem om de levensduur van de batterij te maximaliseren

Het BMS-systeem bewaakt constant de status van de batterij, het houdt o,a. de temperatuur van de batterijcellen in de gaten en berekent de laadstatus van de batterijen.

Dit houdt de CODA Energy Li-ion batterij altijd in een veilige en stabiele conditie.

CODA Energy Li-ion batterij is dé universele, duurzame en betaalbare accu oplossing voor al uw intern transportmaterieel. De CODA Energy Li-ion batterij is de vervanging voor 4PzS-, 5PzS- en 6PzS-batterijen en voldoen aan de vereisten van de DIN-norm. De batterij is onderhoudsvrij, universeel, heeft een lange levensduur, kan flexibel laden, heeft 5 jaar garantie en is uit voorraad leverbaar.

CODA Energy Li-ion batterij VS standaard loodzuur batterij

Het is voor ons wel duidelijk dat de CODA Energy Li-ion batterij beter is dan een standaard loodzuur accu, maar hoe kunnen we dit nu beter en duidelijk in beeld brengen? Dit hebben we gedaan door een vergelijking te doen tussen een heftruck met de Li-ion batterij en een heftruck met een standaard loodzuur accu.

Video afspelen

Toepassing

De CODA Energy Li-ion batterijen worden gebruikt als de vervanging van de 4PzS-, 5PzS- en 6PzS-batterijen, door toevoeging van het juiste contragewicht blijft hij voldoen aan de geldende specificaties van uw machine. De batterij ondersteunt tussentijds laden, zodat deze op elk moment van de dag kan worden opgeladen zonder normale werkschema’s te verstoren.

Service

Bij CODA Energy beschikken we over een eigen servicedienst. We kunnen zelfs op afstand inzicht krijgen in de status van de batterij, ontdekken waar we kunnen helpen en snel de service die bieden u van ons mag verwachten. Vanwege onze grote voorraad kunnen wij u dan ook snel voorzien van een vervangende batterij indien noodzakelijk.

Heeft u een vraag of wilt u advies?

Stuur ons een mail